Glutenfri kladdkaka 3/5 (1)

Sätt betyg

En riktigt god och enkel glutenfri kladdkaka.

Portioner: ca 8
Tillagningstid: 30 min
Ugn: 150 grader

Ingredienser

  • 2 st ägg
  • 2,5 dl socker
  • 1,5 dl finmix, glutenfri
  • 4 msk kakao
  • 100 gram mjölkfritt margarin

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Rör ihop ägg och socker. Sikta i kakaopulver och mjölmixen.
  3. Tillsätt smält avsvalnat fett.
  4. Häll smeten i en smord form, ca 24 cm i diameter.
  5. Grädda i ca 30 minuter och låt svalna.

Servera med färska bär, grädde, eller glass.

Recept från www.tasteline.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *