Snabba och lättlagade brownies!
12 bitar
35 min
Ugn: 175 grader
- 100 gram smör
- 100 gram choklad
- 2 st ägg
- 2 dl strösocker
- 1,5 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
Tillagning:
1. Smält smöret tillsammans med chokladen i en kastrull på svag
värme. Låt det svalna något.
2. Tillsätt ägg, socker, vetemjöl och bakpulver. Rör smeten jämn och
slät.
3. Klä en 20×30 cm form med bakplåtspapper och bred ut smeten.
Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 25 minuter. Skär upp i 12 bitar, eller passande storlek.
Recept: Linnéa Seidel
konstig konsistens..
smakar som vanlig kladdkaka,INTE brownie !
Fogsam vad gottiss riktigt kanon med saft gjorde dom till min loverboii men hade bara ägg o inne i 10 min mumsmåns!!!!!!!!!!